''Kolika sreća...''

Pogledajte zašto su zbog Severine u Podgorici padale suze radosnice, napravila je nešto što brojni poznati ne bi!

Severina u Podgorici - 7 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Severina je održala svoj prvi koncert u Podgorici, u jednom trenutku spustila se s pozornice i grlila fanove u prvom redu.

Nša pjevačica Severina sinoć je imala svoj prvi nastup u Podgorici, a tim povodom učinila je nešto što brojni poznati ne bi.

U jednom trenutku, spustila se s pozornice te redom grlile fanove koji su se skupili u prvim redovima, a od šoka i sreće brojni su pustili i suzu radosnicu.

''Sinoć sam prvi put u životu imala koncert u Podgorici, tzv. premijerni nastup. Želim vam da do sljedećeg, drugog po redu nastupa, svaki dan imate ovakav osmijeh i ovakvu radost... I imam još samo jednu želju - nemojte me zaboravit'', napisala je uz video koji je raznježio njene pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, njezin raspored nastupa za ovu je godinu pun, a Severina svaki vikend ima koncerte po cijeloj Hrvatskoj, ali i šire.

Ovih dana objavila je i novu pjesmu s reperima Jalom Bratom i Bubom Correlijem.

Povezana vijest Celebrity Sjećate se Sevkine haljine s dekolteom do pupka u kojoj je sve oborila s nogu? Sad ju je posudila prijateljici!

Povezana vijest Celebrity Šuput objavila opuštenu fotografiju sa Sevkom, ekipa u komentarima u nevjerici: ''Slika od milijun dolara!''

Povezana vijest Celebrity Seve poslala jasnu poruku nakon nastupa na drag queen zabavi: "Dvadeset Očenaša i sutra na ispovijed..."

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Nova snimka princa Williama nasmijat će vas do suza, evo što je napravio: ''Legenda, bit će sjajan kralj!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nives Celzijus kćerku je dobila na prevaru pa pokazala kako provode vikend: ''Kad mama obeća dan u prirodi…''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS