PODIJELILA I SNIMKU

Severina za nastup odjenula ultrakratku haljinu, stalno joj je stvarala probleme!

Severina Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Severina je nastupila u Sloveniji, a snimkom se pohvalila na društvenim mrežama. Odjenula je crnu haljinu.

Našoj pjevačici Severini ovo je ljeto radno. Putuje s mjesta na mjesto te ima brojne koncerte. Sada je nastupila i u Sloveniji.

Severina je svoje obožavatelje zabavljala brojnim hitovima, a na društvenim mrežama pohvalila se kako je s fanovima zapjevala, svima dobro znanu ''Dalmatinku''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

''Prva mi je Gospe moja, druga mi je ljubav vaša... Dalmatinka i Slovenka'', napisala je naša pjevačica na društvenim mrežama.

Seve se za taj nastup odlučila za nikada kraću crnu haljinu zbog koje su joj noge bile u prvom planu. Ispod haljinice imala je i mrežaste najlonke. 

Haljina joj je nekoliko puta stvorila i problem, pa ju je pjevačica povlačila prema dolje. 

''Imaš predivne crte lica i pogled koji ubija, kada bi me pogledala, odmah bih pao na koljena ispred tebe'', ''Srce ti se smije dok pjevaš'', ''Prekrasna si'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno nastupila u Virovitici, a više o tome pročitajte OVDJE.

  1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Lijepa Tia Jurčić ne odvaja se iz zagrljaja NBA legende, prije nekoliko mjeseci rastala se od Mamića!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako su Bloom i Maja zagrljeni zaspali na plaži, ovim prizorima teško je odoljeti!

Povezana vijest Celebrity Seve u seksi kožnatim hlačama rasplamsala atmosferu u Virovitici: ''Ovo mi je bio najbolji koncert ovog ljeta''

Povezana vijest Celebrity Severina nakon nastupa jaukala od boli, evo što joj se dogodilo: ''Isuse Bože, ljudi moji...''

Povezana vijest Celebrity Severina je sinu i njegovim prijateljima ispunila veliku želju, evo kamo ih je to odvela!

Povezana vijest Celebrity Seve nakon koncerta skinula crnu haljinicu, imalo se što vidjeti: ''Kad misle da je lako biti Severina!''

Povezana vijest Celebrity Severina je napravila pravi raspašoj u Makarskoj, izrezi na čipkastoj haljinici prštali su na sve strane!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS