Bez mane!

Seve u mini haljini servirala raskošan dekolte, no zbog prozirnih detalja svi su gledali u drugi dio tijela, koje je dovela do savršenstva!

Severina Petra Ria i Bojan Zibar 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Severina se na događaju Join the Joy u Zagrebu pojavila u mini haljini s dubokim dekolteom i prozirnim detaljima koji otkrivaju trbuh.

Pjevačica Severina pojavila se na partyju Join the Joy na krovu poznatog restorana u Zagrebu, koji je okupio brojna poznata lica.

Za ovu je prigodu odabrala mini haljinu s dubokim izrezom na dekolteu i prozirnim detaljima koji su otkrili njezin utegnuti trbuh, a u ovom izdanju bila je sigurna da će svi gledati u nju.

Pjevačica cijele godine naporno vježba u teretani i rezultati se itekako vide, pa bi bila prava šteta ne pohvaliti se njima.

Na partyju se družila sa svojom Splićankom, dizajnericom Anamarijom Asanović, koja je na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije, a sudeći prema velikim osmijesima na njihovim licima, zajedno su se sjajno zabavile.

Inače, Severina se taman vratila iz Španjolske, u kojoj je bila na koncertu legendarnih The Rolling Stonesa, a društvo joj je pravio njezin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu  

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Atraktivna sestra izbornika Horvata i bivša gospođa Mamić u rijetkom izlasku istaknula atribute i ostale bacila u drugi plan

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS