koje je značenje?

Sevkina nova objava potaknula spekulacije zbog jednog detalja, no unatoč tome nikome nije promaknuo njezin fantastičan izgled

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u bijeloj haljini te rukom pokazuje broj dva, a mnogi su pretpostavili o čemu se radi.

Severina svakom novom fotkom koju objavi na Instagramu izazove pravu pomamu, a ovoga puta zablistala je u pripijenoj bijeloj haljini. Haljina s izrezom iznad grudi savršeno je ocrtala besprijekornu liniju naše poznate pjevačice, a u komentarima je dobila brojne komplimente.

"Umjesto dijamanti su vječni, parafrazirat ću Severina je vječna", "Ljepotice", "Predivna diva", "Predivna i haljina i ti", "Jaka žena moja motivacija", samo su neki od komentara koje je dobila.

Obožavatelji su primijetili i detalj, zbog kojeg smatraju da će pjevačica za dva tjedna objaviti novi album. Na fotki u zraku drži ruku kojom pokazuje broj dva, a o čemu se točno radi, očito ćemo tek saznati.

Inače, Seve nerijetko svojim izazovnim fotkama zapali društvene mreže, a njezini vjerni pratitelji jedva čekaju sljedeće izdanje u koje će uskočiti.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS