PRIRODAN IZGLED

SEVERINA ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE Zapjevala bez šminke

showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica oduševila svojim prirodnim izgledom. Vozila auto i pjevušila 'Volim te budalo mala'.

Od kada je u braku s Igorom Kojićem Severininoj sreći nema kraja, što javno i pokazuje. Svako malo na Instagramu tako osvane fotografija naše najpopularnije pjevačice s mlađahnim Igorom na kojoj možemo vidjeti koliko uživa u braku i nježnostima sa suprugom

'Moja ljubav, moj mir', napisala je Severina Kojić ispod fotografije koju je objavila na Instagramu, a na kojoj je u nježnom jutarnjem zagrljaju svog supruga Igora. No, osim fotografija, Seve ponekad iznenadi i videom.

Nakon što se prisjetila njezine pjesme koju jako voli 'Virujen u te', svoje obožavatelje je tako oduševila još jednim videom. Dok je vozila Severina je zapjevala pjesmu 'Volim te budalo mala' koju je prepostavljamo posvetila svom voljenom suprugu. Koliko je sretna i lijepa svi su primjetili. Neki su napisali da je najljepša žena na svijetu s prelijepim glasom. Da je njezin izgled sasvim prirodan naglasila je i ona sama na svom Instagram profilu. Bez šminke i bez filtera, napisala je Severina.

'Bravo, e ovako izgleda lijepa žena, a ne koja ima lažni osmijeh i tonu šminke', jedan je od mnogobrojnih komentara koji su uputili Severini.

Severina, kraljice, bravo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS