luksuzni satovi

Severina za stopama slavnih faca!

showbuzz DNEVNIK.hr

Dugogodišnje regionalno zaštitno lice poznate švicarske urarske kompanije TAG Heuer, Severina u zagrebačkom Mamić shopu u Gajevoj prva je isprobala najnovije modele TAG Heuer satova iz linije Aquaracer i Formule 1 koji su u prodaji i na hrvatskom tržištu.

Severinina profinjenost i švicarska preciznost na najbolji mogući način su spojila ova dva imena. Među slavnim ambasadorima TAG Heuera u svijetu su i nogometaš Christiano Ronaldo, tenisačica Maria Sharapova te model Cara Delevingne.

Uhvaćena na djelu! Evo što je snimila Seve na Sljemenu

Predstavljanju novih modela iz ove dvije linije luksuznog švicarskog urarskog branda TAG Heuer poželjeli su pogledati i brojne druge poznate osobe poput vratara KHL Medveščaka Mark Owuya, glumice Marija Borić i Ana Begić Tahiri te opernog pjevača Ronalda Brausa.

Ova slavna švicarska urarska kuća, jedna od vodećih u svijetu s tradicijom dužom od 150 godina, prisutna je u Hrvatskoj već dva desetljeća preko zastupnika P-Grupacije koja je više od 20 godina službeni uvoznik, predstavnik i distributer ekskluzivnih luksuznih svjetskih brendova satova, nakita, modnih dodataka i mobitela kao što su TAG Heuer, Movado, Luminox, Ga-Gà Milano, Mondaine, Bogner, Caran d’Ache, Scatola del Tempo. Veliku pažnju posvećuju stalnom praćenju svijeta urarske industrije, te modnog i poslovnog accesoriessa, a razvijenom prodajnom mrežom prisutni su u gotovo svakom dijelu Hrvatske.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS