Prekrasno

SEVERINA RASPLAKALA OBOŽAVATELJE Divna posveta za voljenog sina!

showbuzz DNEVNIK.hr

Balaševićeva 'Uspavanka za dečaka' poslužila je Severini kao glazbena podloga. Objavila je video najljepših trenutaka koje su dosad ona i sin imali.

Severina je rasplakala svoje obožavatelje na Instagramu. Objavila je iznimno emotivan video koji prikazuje nju i njezinog sinčića u raznim situacijama, razdobljima i prilikama.

Video je pregledalo već 47 tisuća ljudi, a ne sumnjamo da će broj itekako porasti. Video prati njezina izvedba Balaševićeve 'Uspavanke za dečaka', a uz kompilaciju njezinih fotografija s četverogodišnjakom, suze su zaista neizbježne.

'Al' ti slutiš otkud bore, trunje se u oku diglo, olujno je tamo gore, di nas nije puno stiglo', napisala je Severina uz video. Prekrasne stihove i izvedbu posvetila je Severina svom prekrasnom sinu. Zaista dirljivo!

VIDEO možete pogledati OVDJE.

Da podsjetimo, i dalje je u tijeku sudska bitka Severine i Milana Popovića, a vezano uz pitanje skrbništva nad njihovim sinom. Osim toga, Popović Severini zamjera što njihov sin odrasta pod okom javnosti.

Želi da mu sin odrasta u punoj anonimnosti. Nakon što mu je u medijima osvanula fotografija sina i Severininog svekra Kebe, koji je dječaka vodio kući nakon majčinog rođendana, Popović je odlučio tužiti i Dragana Kojića Kebu. Već ranije tužio je i Igora Kojića, Severininog supruga, jer je na Instagramu objavio fotografiju dječaka.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS