Predivno!

Seve se pohvalila iznenađenjem koje ju je dočekalo u stanu, za sve se pobrinula posebna osoba: "Najsretnija na svijetu"

Severina Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Severina pokazala iznenađenje koje ju je dočekalo u stanu u Splitu nakon što je održala koncert za pamćenje u Opatiji.

Severina je nedavno održala veliki koncert u Opatiji, i to nakon punih 13 godina, nakon kojeg je otputovala u rodni Split gdje ju je dočekalo iznenađenje kojim se pohvalila na Instagramu.

Severina je naime objavila fotografije na kojima pozira s velikim buketom šarenog cvijeća, a otkrila je i kako joj je iznenađenje pripremio sin.

"Najsretnija mama na svijetu je nakon koncerta dobila najljepši poklon na svijetu", napisala je uz objavu.

"Aaaa koja ljubav", "Miš mali", "Bravo", "Predivno", "Lutka lijepa", "Jedna je mama", "Severina, prekrasna si, zračiš pozitivom, srećom i ljepotom", "Kao vino si", "Ljubav do neba", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.

Severina je dio opatijskog koncerta prenosila i na društvenim mrežama gdje broji preko 2 milijuna pratitelja, a za tu je priliku odabrala i spektakularnu mini haljinu s prozirnim dijelovima, šljokicama i perjem.

Posebno osmišljen repertoar sadržavao je 24 pjesme koje su obilježile Severininu karijeru; od samih početaka pa sve do danas. Ovom retrospektivom hitova, 5000 posjetitelja bilo je vraćeno u neka star(ij)a vremena, prilikom čega su uživali i u omiljenim im pjesmama poput "Broš" i "Parfem", koje nemaju prilike često čuti na Severininim koncertima.

Posebnu večer dodatno je uveličao i Severinin prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, koji su jednu od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu učinili još veličanstvenijom.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 inMagazin Jedan od najseksi Hrvata pronašao mir u seoskom životu, a evo kako to prihvaćaju lijepa supruga i kćerkica: "Meni je srce puno"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS