Istaknula figuru

Seve objavila novu fotku u badiću: Bliži se pedesetoj, ali fanovi joj pišu da stari kao vino: ''Ma avion si''

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je pozirala u jednodijelnom badiću, objavila fotografiju na Instagramu i ubrzo dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

Proteklog vikenda Severina je održala koncert u rodnom Splitu, nakon čega se odlučila opustiti uz more. Pozirala je u maslinastom jednodijelnom badiću, fotografiju objavila na Instagramu te u opisu fotke napisala citat spisateljice Virginije Woolf.

U samo 15 minuta prikupila je više od 12 tisuća lajkova, a oduševljeni obožavatelji nisu skrivali koliko im je predivna te su je zasuli komplimentima.

Naša popularna pjevačica koja je nedavno proslavila 48. rođendan prije nekoliko je dana otkrila kako vrijeme na odmoru provodi sa svojim sinom i prijateljicama, a prije Splita uživala je u Istri s Ivom Radić i Vedranom Vasić.

Njezina supruga Igora Kojića već dugo nema na vidiku, zbog čega su pokrenuta i šuškanja o bračnim problemima poznatoga para. Severina se bez njega iz Beograda vratila u Hrvatsku, a dok ona uživa u Splitu, Igor sve više pažnje daje nogometu te se ne obazire na komentare medija.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS