Pamtit će ovo!

Seve objavila video na kojem se vidi kako je odmjerava svjetski poznati glazbenik, a družila se i s holivudskim zvijezdama!

Severina Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Severina, baš kao i mnogo poznatih osoba, trenutačno ljetuje na Jadranu, a na večeri je srela i najveće holivudske zvijezde, P. Diddyja, Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona.

Naša Severina ljeto također voli provesti na Jadranu, a svoj je odmor za početak odlučila iskoristiti baš u dijelu Dalmacije u kojem trenutačno borave i brojne holivudske zvijezde - Woody Harrelson, Matthew McConaughey i mnogi drugi.

Severina i njezine prijateljice odlučile su večerati u jednom restoranu, u kojem su se našli i poznati glumci, a osim njih tamo je bio i svjetski poznati reper P. Diddy

Sean Love Combs, koji se krije pod spomenutim umjetničkim imenom, krajičkom je oka zamijetio zgodnu Severinu kad je prolazila pokraj njihova stola, pa je i zastao kako bi je pogledao, a čini se da su i ostali glumci uživali u večeri.

Osim već dobro poznatih zvijezda, na Jadranu s njima boravi i još jedan glumac, Aziz Ansari, poznat po ulogama u seriji ''Master of None Presents: Moments in Love'' te filmovima ''Get Him to the Greek'', ''30 Minutes or Less'' i drugima.

Samo večer prije Severina je objavila videozapis na kojem njezin sin pozira s Woodyjem Harrelsonom i Chrisom Rockom, a Woody je dječaku potpisao i autogram s posvetom.

"Mama, mama dobio sam autogram od barbe koji glumi u Venom-u", napisala je Sevka u nastavku ispod slike na kojoj je papir s autogramom stajao na stolu.

"Bože, kakva srića dici. Vidili su Chris Rocka i Woody Harrelsona, barbu iz Venom-a... Moje prijateljice su vidile Matthew McConaugheya i Puff Diddya. Ja sam #TeamMatthew, a vi? Pardon, možda sam ipak malo više #TeamWoodyHarrelson", našalila se Sevka.

Pjevačica ne skriva koliko uživa na moru, pa je objavila i niz fotografija u laganoj bijeloj košuljici zavezanoj oko struka dok se iza nje nalazi morsko plavetnilo, a u opis je kratko napisala: ''I zato ti, more, hvala''.

''Moja lipa, moja najlipša'', ''Najljepša ženo'', pisali su joj pratitelji.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca kojeg smo gledali u hit-seriji prošle se godine upisala u povijest, a poznati otac velika joj je podrška

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Savršene noge seksi Hrvatice na meti su komentara, ali kad je okrenula leđa, također se imalo što vidjeti!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS