Neprocjenjivo!

Pogledajte dirljiv trenutak susreta Severine i njezine majke poslije zagrebačkog koncerta

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je u subotu održala spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni. Koncert je bio pun emocija, a pjevačica je podijelila i dirljive trenutke s ekipom i majkom nakon koncerta.

Severina je u subotu u zagrebačkoj Areni održala koncert u sklopu turneje ''The Magic''. Koncert je bio nabijen emocijama, posebno zato što je uslijedio nakon nepravomoćne presude prema kojoj sin kojeg je Severina dobila s Milanom Popovićem trenutačno boravi kod njega.

No Severina je sve nevolje tu večer uspjela staviti po strani uz pomoć svoje ekipe, vjernih obožavatelja i one najveće podrške - podrške svoje majke, kojoj je i zahvalila na početku koncerta.

Dirljivi trenutak koji je uslijedio nakon koncerta Severina je podijelila na Instagramu. Trenutak kada ju je majka ugledala poslije spektakularne izvedbe zbilja je neprocjenjiv.

O koncertu se raspričala i Valentina Walme za emisiju ''Backstage s Miom''. Naime, Valentina je bila jedna od Severininih plesačica u Areni, a što je podijelila s Mijom, pogledajte u našem videu. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS