s omiljenim društvom

Severina se pohvalila gdje i s kime se zabavlja nakon razvoda, nasmijala sve riječima uz fotku: "Ma bježite, luđaci"

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je podijelila fotografiju sa svojim društvom i oduševila riječima koje je stavila uz nju.

Severina (49) odmara na našoj obali nakon što je u petak potvrdila vijest o sporazumnom razvodu od Igora Kojića (34). 

Splitska pjevačica je pozirala s društvom i našalila se opisom uz fotografiju na Instagramu. "Oko mene hiljadu luđaka... (njih troje k'o 'iljadu)", napisala je stih iz svoje pjesme "Tarapana". 

Severina je na slici s producentom Filipom Miletićem, s kojim radi na novom albumu što je otkrila ranije u objavama na Instagramu, fotografkinjom Sonjom Dvornik i članicom njezinog PR tima Vedranom Vasić. 

Pjevačica je pozirala u bikiniju u kojem je već objavljivala fotografije, a otkrila je da uživa u popularnom odmaralištu Punta Skala blizu mjesta Petrčane. 

"Ala, što ste smiješni. Ma bježite, luđaci", komentirala je Dvornik objavu. Producent Filip je ostavio emotikon srca na što mu je ona odgovorila na isti način i napisala: "Ekipa za očevid". I Vedrana je komentirala sliku ponovivši Severinine riječi. 

Obožavatelje je oduševila fotografija pjevačice i neki su nastavili stihove njezine hit-pjesme dok su ju drugi počastili komplimentima. "Seksi žena", "Draga naša Severina", "Bravo, Seve", neki su od komentara. 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS