gesta za pamćenje

Severina najavila predivno iznenađenje za sve svoje obožavatelje s dirljivom posvetom: "Niste ostavljeni. Niste sami. Ovo je za vas"

showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Severina odlučila je uljepšati subotu fanovima koji zbog koronavirusa ne izlaze iz kuća. Osim nje s molbama za građane oglasile su se i Lana Klingor Mihić, Sementa Rajhard i druge hrvatske zvijezde.

Severina Kojić (47) pripremila je iznenađenje za svoje fanove dok borave u izolaciji zbog koronavirusa. 

Naime, splitska pjevačica je podijelila video s nastupa kako bi uživali dok borave kod kuće, a najavila je i live nastup. "Niste ostavljeni, niste sami, #OstaniteDoma... I uključite Instagram live u 20:30h, bit će ‘Subotom uvečer ne ideš u disko, 1. dio’. Do tada uživajte u ‘Ostavljenoj’, napisala sam ju tamo negdje 2011. Samo za vas. Hvala gospodinu Vlatku Stefanovskom...", napisala je Severina pokraj videa s koncerta. 

"K'o Boga vas molim, ne mrdajte od doma ako ne morate. Ovo je prešlo sve granice. Ljuta sam, tužna, jadna. Vidjela sam snimke koje nisam trebala vidjeti. Pliz. Ako radite, probajte se maksimalno zaštititi. Ostali... Niste na jebenom godišnjem odmoru. Rolanje, bicikli, druženja na veliko, i po vani i po kućama... Djeca vam se međusobno igraju po parkićima dok vi sjedite na klupicama i sunčate se, a di su putovanja na vikende, rođendani i gluparije", napisala je na Insta Storyju Lana Jurčević

Oglasila se i glumica i pjevačica Sementa Rajhard, a istaknula je i koji se danas dan obilježava, no pomalo je zaboravljen zbog trenutne situacije. "#ostanidoma u krugu svojih i nosi danas različite čarapice za naše junake koji su posebni i čarobni. Naši Downovsi", napisala je i tako podsjetila na Svjetski dan osoba s Downovim sindromom. 

Pjevačica Ivana Kovač je istaknula nekoliko stvari koje su ključne za ove dane. "Peri ruke. Suzdrži se od druženja. Iz kuće samo kad se mora. Misli na sebe i svoje. Budi odgovaran. Jako za*bana vremena. Je*ala te kafa", napisala je. 

Sportašica Sandra Perković također ne prepošta priliku podsjetiti fanove da je važno ostati doma. Sve to radi na Instagramu dok usput pokazuje što je na njezinom jelovniku i čime se bavi po kući. Tako je uredila svoj dom, ali i našla vremena za lego kockice. 

Glumica Ana Maras Harmander je poručila kako ona više neće ići ni u šetnju u šumu i zamolila ljude da ostanu doma. Tražila ih je i da joj kažu što rade kod kuće. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS