Dobro nasmijala sve

Seve uz novu vruću fotku u badiću s američkom zastavom uputila pozdrav Trumpovima, evo što misli o Melaniji

Severina - 3 Nova TV 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nakon što je u kupaćem kostimu s uzorkom američke zastave pružila podršku novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu, Severina je na Instagramu objavila još jednu fotku u istom badiću te spomenula Melaniju Trump.

Pjevačica Severina Kojić budno prati svečanu inauguraciju novoizabranog američkog predsjednika Joea Bidena.

Nakon što mu je na svojem Instagramu pružila podršku fotografijom na kojoj nosi jednodijelni kupaći kostim s uzorkom američke zastave, objavila je još jednu fotku u istom badiću uz koju je spomenula MelanijuTrump.

"Šteta Melanije", napisala je Severina uz izazovnu fotku nakon što su bivši predsjednik i prva dama napustili Bijelu kuću i mnoge nasmijala.

"Ma koja Melanija, ti si ljepša", "Najjača si, Seve naša", pisali su joj oduševljeni pratitelji koji su je u kratkom roku obasuli i s nekoliko tisuća lajkova, a mnogi su je podržali i u tome da će im nedostajati Melanija.

Fotka koju je objavila snimljena je prije nekoliko godina, a Seve se nedavno na Instagramu prisjetila i odmora na Maldivima gdje je 2018. godine uživala sa sinom Aleksandrom te suprugom Igorom Kojićem s kojim odavno nije viđena u javnosti, zbog čega se šuška da su pred razvodom.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS