Divi se toj ženi

Seve se prisjetila događaja zbog kojeg je plakala 2006. godine: "Ovo je nešto što se rijetko viđa..."

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu odlučila objaviti snimku legendarne skijaške vožnje Janice Kostelić iz 2006. godine kojoj se jednostavno divi.

Severina se u mislima vratila u neka prošla vremena i dane koji su svima ostali u lijepom sjećanju, te otkrila zbog kojeg je to događaja i osobe kojoj se divi plakala 2006. godine.

"Danas smo se kroz priču zapitali zbog kojih smo sportaša plakali... Bilo ih je jako puno, ali zbog nje i ovog prizora smo plakali, a ujedno bili i ponosni, pomiješane emocije, jer ovo je čudesno, nadljudski napor, ovo je nešto što se rijetko viđa. Snaga tijela i uma, talent i rad, predanost, a prije svega - skromnost. Jedinstvena Janica Kostelić", napisala je Severina uz objavljeni video Janičine vožnje koju je završila kao prva na postolju i to sa samo jednim štapom u ruci

"Kraljica", "Najbolja sportašica svih vremena", "Seve, prekrasno da si se sjetila", "Svaka njoj čast, a i tebi što si ovo podijelila", "Ja evo opet plačem", "Bez riječi", "Neponovljiva", složili su se sa Severinom njezini pratitelji u komentarima.

Severina je inače poznata vjerna navijačica obitelji Kostelić, pa je tako i prije nekoliko godina bodrila Ivicu Kostelića na sljemenskoj Snježnoj kraljici.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS