svečano izdanje za šetnju

Severina zaustavila promet u spektakularnoj haljini s prorezom: "Kraljica stila!"

Severina, Koncert Želim život PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj u centru Zagreba pozira u svečanoj šljokičastoj haljini, a pokazala je i gole noge.

Pjevačica Severina Kojić (48) oduševila je pratitelje na Instagramu svojim svečanim izdanjem.

Iako su blagdanske proslave iza nas, Seve se sredila kao da je Nova godina i takva prošetala centrom Zagreba te je i, unatoč niskim temperaturama, hrabro pokazala gole noge.

"Paloma Nera putuje na daleke obale..." napisala je u opisu galerije citirajući svoj bezvremenski hit iz 1993. godine. Na jednoj od fotki pozirala je kao da stopira, a vjerujemo da bi u ovom outfitu lako mogla zaustaviti i čitav promet.

"Kraljica stila! Kraljica svega!", "Prelijepa haljina i prelijepa Seve", "Savršena", pisali su joj pratitelji koje je posebno oduševila njezina šljokičasta smaragdnozelena haljina s prorezom i volanima, koju je Severina upotpunila i elegantnim bijelim cipelicama.

Fotka je u svega par sati skupila i na desetke tisuća lajkova čime je Seve samo još jednom potvrdila da ima najveći vojsku obožavatelja na ovim prostorima. 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS