''Ne mogu nas preveslati''

Severina sasvim iskreno o danima tuge: ''Bližnji su prodavali moju intimu za male novce''

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se na Instagramu svojim fanovima još jednom obratila emotivnim statusom.

Domaći mediji su se tijekom nekoliko prošlih dana raspisali o bivšem Severininu suprugu i ocu njezina sina, srpskom poduzetniku Milanu Popoviću, koji je viđen na skijanju u istom austrijskom hotelu u isto vrijeme kada je tamo boravila i sutkinja Tea Golub, koja je u nepravomoćnoj presudi odlučila da dijete živi s njim i da se on samostalno brine o njegovu zdravlju i obrazovanju.

Severina se sada na svoj način osvrnula na cijelu situaciju. 

"Prošlo je 54 dana i prošlo je '88 sati'. Prošla je vječnost dok oni 'skijaju'. Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate šta se sve może dobiti. Ipak 28. 11. 2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge. Ali u tim danima tuge je bilo '88 sati' veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla, nemoj da te Nitko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28. 11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh. Ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmijeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto. Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu. Ni sad nisu. Niti će. Fala Bogu", napisala je Severina u podužoj objavi.

Sutkinja Golub nije opovrgnula da je srela Milana na skijanju, a za Jutarnji je list izjavila da je njihov susret bio slučajan.

"Bila sam s obitelji, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili", izjavila je za Jutarnji list.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS