Baš kao mama!

Seve se prisjetila trenutaka koje je provodila s Mani Gotovac: ''Spavala sam u njezinu krevetu, kuhala mi je domaću spizu, brinula se o meni''

Severina i Mani Gotovac Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Severina se na Instagramu prisjetila predivnih trenutaka s Mani Gotovac, a zatim joj posvetila i vrlo emotivan opis.

Pjevačica Severina otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu kako se upoznala sa svojom, kako ju je nazvala, kazališnom mamom Mani Gotovac.

"Mani Gotovac vidjela sam dva puta prije nego me pozvala da glumim u kazalištu. Prvi put u jednoj emisiji za mlade u kojoj smo gostovale, drugi put (ustvari je nisam ni vidjela, al' ona kaže da mene je) kad je došla na moj dobrotvorni koncert u HNK-u Split… Kad je postala intendant HNK-a Ivan pl. Zajc u Rijeci, nazvala me i našle smo se u Lisinskom na kavi. Kad je progovorila, odmah sam se zaljubila u nju", napisala je Severina ispod njihove vesele zajedničke fotografije i videa. 

Zatim je ispričala i kako je dobila ulogu barunice Castelli u Krležinoj drami "Gospoda Glembajevi".

"Predložila mi je da glumim u predstavi (istoimenu ulogu) 'Karolina Riječka'. Ma, ja bih pristala i da me je zvala da joj svaki dan kuham kavu. Bila je osoba koju želiš slušati, upijati svaku rrrriječ s razvučenim 'r'. Bila je puna priča, puna života i strasti. Kad me, nakon tri godine, pozvala da glumim barunicu Castelli-Glembay, uvjeravala me da to moram učiniti. Usrljala sam u to grlom u jagode", rekla je Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Morala sam biti jako dobra kao barunica Castelli, samo da nju previše ne napadaju. Postale smo prijateljice koje su išle u šetnje, na izložbe, u teatarrr….Spavala sam u njezinu krevetu, kuhala mi je domaću spizu i brinula se o meni kao mama.

I bila je moja kazališna mama, kao i brojnim mladim umjetnicima koje je obožavala. Večeras, na Svjetski dan kazališta, u HNK-u Ivan pl. Zajc u Rijeci premijera je njezine predstave 'Rastanci', u kojoj glume moja draga Tanja Smoje i Janko Popović Volarić. Jedva čekam to pogledati. Duhovita, lucidna, pametna, nježna i mila. Naša Mani", otkrila je pjevačica.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Bujna Slavonka podiže puls u tijesnom kombinezonu u kojem se ocrtava svaka njezina oblina: "Ovo je nerealno!"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS