Uvijek posebna!

Bujne Sevkine grudi provirile su iz njezina neobičnog outfita za plažu: ''Jesi žena za sva vremena!''

Severina Instagram 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Severina na novim fotografijama pozira pored čamca, a pažnju krade dekolte u prozirnoj haljini kojom skriva kupaći kostim.

Severina se oglasila na svojem profilu na Instagramu i objavila nekoliko fotografija na kojima pozira pored okrenutih čamaca na obali.

Pjevačica je svoj crni kupaći kostim sakrila crnom prozirnom haljinom koja ima proreze na vrlo zanimljivim mjestima, na dekolteu i posred trbuha.

Njezine bujne grudi provirile su iz proreza, a nazire se i isklesani trbuh, za koji Sevka naporno trenira te izgleda fantastično unatoč tome što ima već 50 godina.

Njezin je život proteklih nekoliko dana ispunjen jer je na Jadranu srela poznate holivudske zvijezde koje ljetuju na našoj obali, a njezina sina Aleksandra posebno je razveselio glumac Woody Harrelson, s kojim se fotografirao, a koji je i malenom dječaku dao autogram.

Severina je sa svojim prijateljicama bila i na večeri u jednom restoranu, u kojem su srele poznatu ekipu, a Sevku nije mogao ne zamijetiti i poznati svjetski reper P. Diddy, koji ju je odmjerio kad je prolazila pokraj njihova stola.

A kako i neće kad je naša pjevačica pravi model.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity S njezina raskošnog dekoltea teško je bilo skrenuti pogled, a unatoč vrućinama iznenadila je odabirom obuće

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Fani Stipković istaknula je bujni dekolte na novoj fotki, no njezine pratitelje ipak je očaralo nešto drugo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS