Stiže 'Generale'

Učiteljice imaju hit: 'Nismo mogle vjerovati koliko je Seve seksi uživo'

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je odlučila svima nama zagrijati ove zimske dana i to novom pjesmom i spotom 'Generale', koju je snimila sa sve popularnijom ženskom grupom Učiteljice.

Radnja spota odvija se na moru u predivnom ljetnjom ambijentu, a odabrani koji su imali priliku pogledati spot, kažu kako je ovo najbolje izdanje popularne splićanke do sada.

Atraktivne 'Učiteljice' snimile pjesmu 'Generale' sa Severinom

'Sjajno smo se družile na snimanju spota za 'Generala' i nismo mogle vjerovati koliko je Seve seksi uživo. Odlično je reagirala na naš spoj tambure i violine i kaže kako joj danima ne izazi iz glave naša zajednička pjesma. Dobro smo se snašle, zadovoljne smo i mi i Seve', ističu Učiteljice, Matea, Silvia i Ana.

'Imamo iza sebe već tri spota, sa Jasminom Stavrosom, Nedom Ukraden i za našu solo pjesmu “Nisam ja tvoja Učiteljica”, ali je ovaj spot bio produkcijski najzahtjevniji i sniman je nekoliko dana na više lokacija' - dodaju zgodne 'Učiteljice'.

Učiteljice su posljednjih mjeseci uspjele skrenuti pažnju javnosti na sebe, a njihovi brojni nastupi i činjenica da je Severina željela baš sa njima snimiti svoj novi singl, govore u prilog tome. Autori pjesme, Dušan Bačić i Bojan Dragojević kažu da dugo nisu napisali bolju pjesmu od 'Generale', ali i da je za njih veliki izazov posle 'Tarapane' ponovo raditi sa najvećom regionalnom zvijezdom. I Bačić i Dragojević očekuju uspjeh te jedva čekaju da spot ugleda svjetlost dana.

Dok iščekujemo premijeru spota u četvrtak 11.12.2014., pogledajte video najavu te djelić pjesme

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS