Sreli se na ljetovanju

Severina i sin pozirali s Modrićem i Kovačićem, vidi se koga je najviše obradovao taj susret: "Koji osmijeh!"

Luka Modrić, Severina i Mateo Kovačić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Severina se na Instagramu pohvalila fotografijama na kojima ona i sin poziraju s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem.

Pjevačica Severina Vučković sa svojim sinom ljetuje na otočiću Vrniku kraj Korčule, a tamo su sreli i naše Vatrene, Luku Modrića i Matea Kovačića.

Nogometaši su pozirali sa Severinom i njezinim sinom ispred crkve, a pjevačica je njihove zajedničke fotografije objavila na Instagramu.

"Dečki koji nas, osim na terenu, usrećuju svojom pojavom i izvan njega... Hvala, Luka Modrić i Mateo Kovačić", napisala je u opisu fotki kojima je obradovala svoje pratitelje, a mnogi su primijetili i da njezin sin izgleda presretno.

"Moćna ekipa", "Legende", "Predivni svi", "Ajme diteta materinog, koji osmijeh. Šta njemu njegova mama sve ispuni", neki su od brojnih komentara.

Severina je nedavno oduševila pratitelje i fotografijom na kojoj pozira sa svojim sinom na moliću uz more.

Inače, Modrić i Kovačić nakon Europskog prvenstva zajedno ljetuju sa svojim obiteljima diljem naše obale, a poznato je da su dosad posjetili Dubrovnik i Korčulu.

Povezana vijest Celebrity Mateo Kovačić pozirao sa svojim preslatkim sinčićem i rastopio sve redom, objavio je i fotke s ljetovanja s Modrićima!

Povezana vijest Celebrity Severina zabilježila predivan trenutak sa svojim sinom: "Za mene - fotka ljeta!"

Povezana vijest Celebrity Severinu iznenadila njezina publika, u nevjerici ih je upitala: "Što se dogodilo s Antom?"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Danijela Martinović rijetko pokazuje svojeg partnera, no sada je posebnim povodom objavila njihove fotografije i snimke!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Jedna od naših najljepših voditeljica opet je uspjela sve oboriti s nogu, a uz ovakvu haljinu nije joj ni trebalo puno truda!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS