Provokativna diva

Severina otkrila ono što sve zanima: 'Ja se nekome dopadam...'

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je diva za kojom uzdišu muškarci, a žene joj zavide. Mnogi se pitaju – postoji li netko poseban u njezinome životu?

Ako je suditi po njezinome Instagram profilu, ova pjevačica zavodljivog stasa i glasa uživa u životu.Severina je praznike provela u društvu sina Aleksandra na skijanju, a fanovi su još uvijek zaluđeni njezinim novim hitom 'Generale' koji je nastao u suradnji s Učiteljicama.

Dok redovito obavještava svoje fanove diljem regije svijeta o svakodnevnim aktivnostima, svi se pitaju samo jedno – ima li Seve vremena za muškarce.

Voli biti žena jer može nositi suknju

U nedavnom je intervjuu Sevka otkrila da trenutno u životu ima druge brige. 'Ja se nekome dopadam, ali trenutno nisam u tom raspoloženju', samozatajno je odgovorila pjevačica.

Također, ponosno je izjavila da će uvijek sebe staviti na prvo mjesto i boriti se za svoje.

'Nikada nikoga nisam dirala prva, čak ni u školi kada su me zezali zbog imena Severina. Ja sam tada željela biti Ivana, Tamara ...', objasnila je za Kurir.

Pjevačica sa stavom osvaja glazbene ljestvice, a osim pitanja o ljubavnom životu, mnoge zanima kakvu će glazbenu poslasticu Seve sljedeće ponuditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS