Na udaru kritika

Sestra tragično preminule glumice uselila k njezinom bivšem mužu, mnogi to smatraju čudnim

showbuzz DNEVNIK.hr

Nickayla Rivera uselila je k Ryanu Dorseyju, bivšem mužu svoje sestre Naye Rivere.

Mlađa sestra tragično preminule zvijezde serije "Glee" Naye Rivere, Nickayla Rivera (26) našla se na udaru američke javnosti. 

Naime, manekenka je uselila k Ryanu Dorseyju (37), bivšem mužu svoje sestre kako bi mu pomogla odgajati svog nećaka, petogodišnjeg Joseyja, a mnogi su to ocijenili čudnim. Ryan i Nickayja su unajmili kuću s tri spavaće sobe u Kaliforniji te su pri useljenju imali pomoć njegovih roditelja. 

Manekenka, čija se sestra Naya utopila 8. srpnja u umjetnom jezeru Piru, istaknula je na Instagramu da ju ne brine kako ovaj njezin potez izgleda ljudima. "U najmračnijem razodblju mog života jedina stvar koja je važna su moji prijatelji i obitelj. Biti tu za mog nećaka, iako trenutno ne mogu tu biti za samu sebe. Nisam zabrinuta s time kako stvari izgledaju jer nitko ne može vidjeti trenutke agonije koje mi svi izdržimo. Najvažnije što sam naučila je pokazati suosjećajnost i nikada ne uzimati životne trenutke zdravo za gotovo te da ne treba suditi drugima. Nadam se da svi vi možete napraviti isto", napisala je na Instagram storyju. 

Naime, mnogi su insinuirali da se između Nickayle i Ryana rađa ljubav i da se radi više od toga da zajedno pokušavaju prebroditi teške trenutke s Joseyjem. Instagram Nayine mlađe sestre je na objavama prepun komentara u kojima ju vrijeđaju i prozivaju kako je to mogla napraviti. "Ti si vuk u ovčjoj koži", "Uselila si k bivšem svoje preminule sestre. Očito je bilo neke loše krvi među vama dvjema", "Naya se sada okreće u grobu", napisali su joj. 

Podsjetimo, Naya dok je provodila dan na jezeru sa sinom Joseyjem. On je pronađen kako spava sa spasilačkim prslukom na sebi, no nije bilo ni traga Riveri.

"Zacijelo je prikupila dovoljno energije da vrati svog sina na brod, no ne dovoljno da spasi samu sebe", rekao je šerif Okruga Ventura Bill Ayub. Naya i njezin sin skočili su s broda i otišli plivati. Dječak je rekao istražiteljima da mu je majka pomogla da se vrati natrag na brod, a kada se okrenuo, vidio je da je ona nestala u vodi. Petodnevna potraga tužno je završila, pronalaskom tijela. 

Poslije tragedije koja je Kaliforniju zavila u crno građani su pokrenuli peticiju da se zabrani kupanje u jezeru u kojem se Naya utopila.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS