bez dlake na jeziku

Umrla je tijekom rutinske operacije, često se šalila na račun zahvata koji su je izobličili, a šokirala je priznanjem o izvanbračnim aferama

showbuzz DNEVNIK.hr

Joan Rivers u prvom braku je izdržala nekoliko mjeseci, a u emisiji Howarda Sterna je priznala da je drugog muža Edgara Rosenburga nekoliko puta prevarila.

Prošlo je šest godina od smrti legendarne komičarke i voditeljice Joan Rivers koja je bila poznata po oštrom jeziku, osobito prema političarima i slavnim osobama. 

Pokojna Joan je 28. kolovoza 2014. otišla na operaciju glasnica koja je bila rutinski zahvati, no dok je bila na operacijskom stolu njezino zdravstveno stanje se zakompliciralo i prestala je disati. Liječnici su Rivers, koja je bila i glumica, spisateljica te producentica, stavili u induciranu komu i smjestili na odjel intenzivne njege. 

Bila je tjedan dana u bolnici Mount Sinai na Manhattanu spojena na aparate koji su ju održavali na životu. No unatoč naporima liječnika, Joan je doživjela srčani zastoj i preminula 4. rujna 2014. 

"S velikom tugom moram objaviti da je moja majka, Joan Rivers, preminula. Nije se mučila, preminula je u miru, u bolnici Mount Sinai. Obitelj i najbliži prijatelji bili su uz nju u trenutku smrti. Moja majka živjela je za to da uveseljava druge. Iako se u ovom trenutku teško smijati, znam da bi ona željela da radimo upravo to", objavila je njezina kći Melissa Rivers.

Komičarka oštrog jezika, zbog kojeg su ju neki obožavali, a drugi joj nisu bili skloni, vodila je emisiju "Fashion Police" u kojoj je komentirala modne kombinacije slavnih ljudi. Usto je imala i svoj internetski show "In Bed With Joan" u kojem je sa zvijezdama razgovarala u krevetu i otkrivale su joj tajne. 

Rivers se šalila s drugima, ali i na svoj račun. Otvoreno je rekla da je bila na mnogo plastičnih zahvata što je bilo vidljivo u njenom izgledu. Usto se našalila da je toliko puta bila na operacijama da više ni sama ne zna broj. 

Njezino pravo ime je bila Joan Alexandra Molinsk, a kako joj je njezin agent Tony Rivers savjetovao da ga promijeni uzela je njegovo prezime. S humorom je spojila glazbu, pa je tako 1964. bila dio komičnog muzičkog tria "Jim, Jake, and Joan". 

Rivers se udavala dvaput, a prvi muž joj je bio nasljednik brenda odjeće Bonds James Sanger. Vjenčali su se 1955. i iste godine se razveli. Joanin drugi suprug je bio filmski producent Edgar Rosenberg za kojeg se udala 1965. 

Bili su u braku do njegove smrti 1987. i dobili kćer Melissu Warburg Rosenberg koja za svoju glumačku karijeru koristi prezime Rivers. Joan je svojedobno u emisiji Howarda Sterna priznala da je imala nekoliko afera tijekom braka s Rosenburgom i šokirala javnost. Otkrila je i da je 60-ih godina imala seks za jednu noć s pokojnim glumcem Robertom Mitchumom. 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS