Masterchef večeras u 22:05 sati

Servirati ili ne - je li Ines dorasla chefu Janezu?

showbuzz DNEVNIK.hr

U današnjoj epizodi predstoji još jedan Izazov šefa kuhinje!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Kandidati se nisu iskazali u zadnjem izazovu, pa žiri danas ima velika očekivanja od Ines koja će odmjeriti snage s jednim od najboljih chefova u regiji, Slovencem Janezom Bratovžom.

Ovaj vrhunski chef je zanat pekao u restoranima koje su krasile tri Michelinove zvjezdice, a danas je vlasnik restorana u Ljubljani ´JB´ kojeg je ugledni gastronomski vodič San Pellegrino svrstao među najbolje restorane svijeta. Radovan je htio ići u spomenuti restoran, ali, kaže da, što je i logično, nije bilo mjesta.

Chef Janez se može pohvaliti i time da je kuhao za trideset svjetskih predsjednika. Zanimljivo je da je ovaj chef prvo htio biti zidar. Njegova baka mu je sugerirala da je bolje da bude kuhar 'jer će uvijek biti na toplome i imat će što za jesti', a da je zidar bio bi na mrazu i ledu. Ines je ulazak u Masterchef kuhinju bio malo napet, ali svečan.

Kandidati su joj pljeskali s galerije i bodrili je što joj je dalo elana za dalje. Chef Janez joj djeluje dosta strogo, pa se malo prepala. Janez je za danas pripremio dva jela. To su ´Puževi u slanini na umaku od kopriva, kopriva pržena u tempuri i biljnom maslacu´ i ´Teleće brizle s gljivama u svinjskoj mrežici, s kandiranom jabukom i umakom od telećeg repa´. Ines za kuhanje ima sat i pol vremena, a chef Janez 15 minuta manje. Ines će u završnoj fazi kuhanja pasti jelo na pod. Servirati ili ne servirati – pitanje je sad!

Epizode Masterchefa i Masterchef Gastroakademija dostupni su na platformi OYO.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS