Počelo snimanje

Bili smo na setu nove serije: Na male ekrane vraća se Ivan Herceg, a stiže i Nives Celzijus!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nova dramska serija "Čista ljubav" od jeseni kreće na Novoj TV. Na male ekrane vraćaju se Ivan Herceg i Momčilo Otašević, a stiže i jedno novo lice. Ulogu u seriji dobila je i Nives Celzijus!

Od ove jeseni gledatelji Nove TV uživat će u novoj dramskoj seriji "Čista ljubav". Da je riječ o projektu koji će zaintrigirati mnoge može se pretpostaviti već na temelju glumačke postave koja obiluje poznatim imenima. Ekipu predvode šarmantan Ivan Herceg u ulozi Tome, ali i mlada glumica Tara Rosandić koja tumači lik Sonje. Serija prati zamršenu ljubavnu priču glavnih likova čija ljubav dolazi na kušnju zbog Sonjinih životnih dilema.

"Mislim da se sa Sonjom svaka žena može poistovjetiti. Svi smo se barem jednom našli u takvoj situaciji", ističe Tara. Ovo joj je prva veća uloga u seriji, no razloga za zabrinutost nema. "Imam sreću da radim s ovako zanimljivim glumačkim partnerima i da imam njihovu pomoć", kaže glumica.

Na radost mnogih obožavateljica na male ekrane vraća se i popularan crnogorski glumac Momčilo Otašević. Za razliku od dosadašnjih uloga, Momčilu je ovog puta pripala uloga negativca Ranka Novaka.

"Dosta muljam i lažem, ali u svemu tome dobro plivam i dobro se snalazim", ističe Momčilo koji ne krije oduševljenje svojom ulogom, ali ni sa svojom glumačkom partnericom Nives Celzijus. Svestrana Nives najveće je iznenađenje u glumačkoj postavi, a ovo joj je i prvi ovakav angažman. "Malo smo do sada snimali, ali vidim da je ona veliki profesionalac. Sve odlično funkcionira", kaže nam Otašević.

No, nije samo Nives debitant u seriji. Po prvi puta u ovakvom formatu zaigrat će i mladi talentirani glumac Dado Ćosić."U seriji igram Blaža koji je smetlar komunalni radnik po vokaciji. On je jedan zanimljiv, smotan, drag dečko koji se zaljubi u nešto stariju uženu Branku koju igra Olga Pakalović. Jako sam sretan zbog toga jer sam s njom oduvijek htio raditi s obzirom na to da mi je ona jedna od najdražih naših glumica", kaže Ćosić.

Osim novih lica, glumačku postavu krase i svima dobro poznata imena među kojima je i glumica Sanja Vejnović. Iako su iza nje brojne uloge, ova joj je, ističe, najizazovnija. U seriji tumači Jasnu, majku glavne junakinje, koja se susreće s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

"Ona je sjajna žena i domaćica koja brine o svojoj obitelji, no njezina obitelj s njom ima dosta problema s obzirom da boluje od demencije. To je dosta izazovno za odigrati", kaže nam glumica i dodaje da će gledatelje očekuje mala promjena u odnosu na formate na koje su do sada navikli. "Riječ je o jednoj vrsti drame s elementima socijalne tematike koja je dosta bliska ljudima. Bavimo se problemima koji muče i naše gledatelje. Serija je jako životna", kaže Sanja Vejnović.

Na male ekrane vraća se i Mladen Vulić, još jedno provjereno ime kad su u pitanju projekti Nove TV. "Radio sam do sada na Novoj TV u tri projekta (Larin izbor, Stella i Zora dubrovačka) i uvijek smo se trudili da idemo stepenicu više. Mislim da smo u tome i uspijevali. Truditi ćemo se tako i nastaviti", kaže Vulić koji ne sumnja u uspjeh serije. A njezinom emitiranju na malim ekranima raduju se mnogi. Najnestrpljivije su ipak, kad se Vulića pita, dvije najvažnije osobe u njegovom životu - kćeri Nadia i Sofija.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS