napadač mu prišao s leđa

Glumcu razbili glavu na prosvjedu u Beogradu, polijevali ga vodom i gađali limenkama, oglasio se nakon svega

Sergej Trifunović (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sergej Trifunović istaknuo je na Instagramu da njegova ozljeda nije ništa strašno, a gađali su ga i limenkama i polijevali vodom.

Srpski glumac Sergej Trifunović je zadobio ozljede glave tijekom prosvjeda u Beogradu. 

Trifunovića, koji je lider Pokreta slobodnih građana, napala je grupa ljudi koji su bili na prosvjedu ispred Skupštine Srbije. Glumcu nisu dali da se približi zgradi parlamenta, a na snimkama, koje su na društvenim mrežama i u medijima, su vidljivo je da su mu glavu razbili fotoaparatom. 

Kako je izvijestio N1, Sergej je dobio dva lakša i jedan teži udarac u glavu, a udarili su ga i u nogu. Glumac je rekao da je došao pružiti podršku prosvjedu i da ne zna kako su mu ozlijedili glavu. Inače, kako se vidi na snimkama, muškarac, koji mu je razbio, prišao mu je s leđa nakon čega je pobjegao iz mase ljudi, a Sergeju je ubrzo sanirana ozljeda. Trifunovića su i polijevali vodom, gurali i bacali na njega limenke. 

Glumac se kasnije oglasio na svom Instagram i Twitter profilu. "Levijatan i podanici službe. Ništa strašno, hrabri kao i uvijek kad ih je mnogo. Živ, zdrav, sve ok", napisao je Trifunović. 

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Objavila video u minijaturnom bikiniju, ali pažnju je privuklo nešto sasvim drugo - neki se i zgražaju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS