moglo bi trajati

Serena ima podršku novog dečka: On je jedini koji joj može parirati

showbuzz DNEVNIK.hr

Serena Williams možda je izgubila na teniskom terenu, no zato je dobila meč na modnoj pisti.

Serena Williams pokazala kritičarima da su krivu: Pobjednica Wimbledona zablistala

Slavna američka tenisačica Serena Williams predstavila je svoju kolekciju odjeće na modnom tjednu u New Yorku.

Iako je prošli tjedan izgubila od talijanske tenisačice Roberte Vinci, ovoga je puta na modnoj pisti briljirala. Puna samopouzdanja pozdravila je okupljene u seksi haljini koja je otkrila njezine oblikovane noge i čvrsto tijelo. Naravno, nosila je kombinaciju iz svoje kolekcije.

Serena je prava bomba! S tim se očito i slaže njezin poznati dečko reper Drake. Iako nisu potvrdili vezu javno, uhvaćeni su u strastvenim poljupcima u jednom klubu, zatim je Drake bio njezin najglasniji navijač na US Openu, a sada joj je bio podrška iz prvog reda modne piste – ravno uz bok slavnoj modnoj urednici američkog Voguea Anni Wintour.

33-godišnja Serena i 28-godišnji Drake su nakon revije viđeni na zajedničkoj večeri u jednom njujorškom restoranu. Inače, slavni glazbenik je na svojem Instagramu objavio i nekoliko fotografija na kojima vježba i pokazuje mišiće.

Očito želi pokazati da se može nositi sa slavnom tenisačicom i želi joj biti podrška u svemu što radi. Bravo Drake, postao si pravi muškarac, a ova bi veza izgleda mogla i potrajati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS