komplimentima nema kraja!

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala kako izgleda bez trunke šminke, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti

Dino Merlin i Senidah PR 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Senidah je na svojem Instagramu objavila fotografiju s plaže na kojoj je u prvom planu njezino lice bez šminke.

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (35), poznatija po umjetničkom imenu Senidah, oduševila je obožavatelje svojim prirodnim izgledom.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj leži na plaži, a u prvom planu je njezino lice bez trunke šminke.

I dok je na sceni i u svojim spotovima obično kompletno našminkana i sređena, sada je pokazala da je prirodna ljepotica, a pohvalila se i preplanulim tenom.

"Jesi li ti svjesna svoje ljepote", "Savršenstvo", "Prelijepa si", "Lutka", nizali su se komplimenti ispod fotke za koju je dobila i preko 50 tisuća lajkova.

Senidah je i nedavno bacila obožavatelje u delirij svojim fotkama u bikiniju, a tada su mnogi pohvalili njezine zanosne i ženstvene obline.

A ranije ove godine je napokon pokazala i svojeg misterioznog dečka, nakon što se 2019. doznalo da je u vezi. Prema pisanju srpskih medija, njezin je odabranik Crnogorac iz Herceg Novog i zove se Marko, a od nje je mlađi osam godina. Upoznali su se u jednom klubu u kojem je ona nastupala, a on je radio kao zaštitar te su se vrlo brzo upustili u romansu, koja sada već traje nekoliko godina, no Senidah je tek za Valentinovo na Instagramu objavila njihovu prvu fotku.

Inače, zanosna Slovenka slovi za jednu od najpopularnijih pjevačica u regiji, a njezin najveći hit "Mišići" malo tko još nije čuo.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS