Sve joj ide u životu

Jedna od najljepših Hrvatica otkrila kada će izreći sudbonosno "da" svom Vanji

Sementa Rajhard (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

U razgovoru s Lanom Samaržijom Sementa Rajhard otkrila je kada će izreći sudbonosno da, gdje će saviti svoje obiteljsko gnijezdo, ali i zašto je prije 4 godine obnovila zavjet krštenja.

Njezin glas sve je osvojio još prije šest godina u prvoj hrvatskoj glazbeno- dramskoj seriji "Stella".

Sementa Rajhard je otad svoj talent brusila i u pjevanju i u glumi, a upravo je mikrofon ono čemu se uvijek vraća. No nije samo izlazak albuma prvijenaca ono što planira. U razgovoru s Lanom Samaržijom Sementa je otkrila kada će izreći sudbonosno da, gdje će saviti svoje obiteljsko gnijezdo, ali i zašto je prije 4 godine obnovila zavjet krštenja.

Nakon prvog singla "Buka" koji je izašao prije godinu dana, Sementin drugi naziva "Sirene" spreman je za radijski eter.

"Netko bi rekao pop, netko bi rekao rnb, ali idemo prema tom nekom modernom žanru. Naravno da želim da jedna od tih pjesama koje ćemo imati u budućnosti bude bosa nova ili lagani sevdah.

Nisu pop i sevdah jedini žanrovi u kojima Sementa pliva kao riba u moru. Aktivna je i na sceni moderne duhovne glazbe te u zboru crkve Krista Kralja. Iako krštena i odgajana u rimokatoličkoj vjeri, u jednom trenutku života odabrala je pentekostnu crkvu te je prije 4 godine obnovila zavjet ponovno se krstivši.

"Ja sam se znači preobratila i počela sam ići u pentakostalnu crkvu i jednostavno ponovno se može krstiti kada shvatiš da si krščanin kakvim želiš biti."

Za Sementu obitelj je najvažnija, pa se Uskrs slavio okupljanjem šire obitelji. A u obitelj Rajhard uskoro ulazi ekonomist i instruktor skijanja Vanja Brundula, Sementin zaručnik.

"Nekako smo se oboje složili da se moramo prvo složiti i organizirati gdje ćemo živjeti, sve nešto čekamo, a iskreno čekamo građevinsku i onda kad sve to prođe ćemo odrediti datum."

Njima je najvažnije da se vole i jedno drugo podržavaju. Pečat braka i zajednički život zato može još neko vrijeme čekati. A zbog velike povezanosti s obitelji Sementina nova adresa bit će...

"Bit ćemo dosta blizu, ne jako blizu, ali onako. Dosta blizu da smo si i dalje svi bliski. Mislim da će najteže to podnijeti tata, ali opet kažem, još o tome ne razmišljamo, i mislim da je tako i najbolje."

Jer njoj su se najbolje stvari - ljubav, posao i sreća dogodile kad je najmanje očekivala.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS