Trik ili?

Selena Gomez ponovno potaknula glasine o plastičnoj operaciji: Primjećujete li na njoj nešto novo i drugačije?

Selena Gomez (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

26-godišnju pjevačicu Selenu Gomez dosad se nije povezivalo s plastičnim operacijama.

U ponedjeljak je u New Yorku održana premijera filma "The Dead Don't Die".

Jdna je od zvijezda je i 26-godišnja glumica i pjevačica Selena Gomez, koja nakon teškog emotivnog razdoblja izgleda bolje no ikad.

Pjevačica je zasjala u kratkoj, crnoj haljinici s perjem i bez naramenica, koja je u prvi plan istaknula njezine grudi, za koje se već neko vrijeme špekulira da nisu rezultat majke prirode.

Podsjetimo, početkom rujna 2018. godine počela su prva šuškanja o tome da je Selena radila nešto na njima, a i tada je pozirala u crnoj haljini bez naramenica u kojoj su one izgledale puno veće nego inače. To nije promaklo njezinim obožavateljima koji su ju u svakom komentaru pitali što je radila.

Pjevačica je kao uvijek mudro šutila o svemu, dok je dio obožavatelja istaknuo kako pjevačica samo želi izgledati dobro i seksi nakon emotivnog sloma koji je doživjela nakon vjenčanja svoje velike ljubavi Justina Biebera. Iako se Selena već godinama bori s depresijom i o tome otvoreno govori, navodno ju je iznenadno vjenčanje bivšeg dečka s manekenkom Hailey Baldwin dotuklo.

Selena se povukla s društvenih mreža te iz javnosti, a otkad se ponovno počela pojavljvati u istoj, izgleda bolje i glamuroznije no ikad, što je dokazala i na premijeri u New Yorku.

Ostavljamo vam da sami prosudite radi li se ovdje o modnom triku ili odlasku pod nož. 

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS