Koja je najbolja?

Seksi prorezi, dekoltei i duge noge – Dive u najboljem svijetlu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačice i dalje vladaju glazbenom scenom, a dive su se okupile na sinoćnjoj zabavi VH1-a u Los Angelesu i pokazale svoje svečane toalete.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Mnoga pjevačke dive okupile su se na večeri održanoj samo za njih! VH1 okupio je neke od najpopularnijih pjevačica koje su crvenim tepihom prošetale u glamurozim haljinama.

>> Glamur u Hrvata: Zablistali poput pravih zvijezda

Kat Graham, Brandy i Kelly Osbourne pojavile su se bijelim haljinama, neke su bile fatalne, a druge slatke poput djevojčica.
Ciara je pokazala svoje malo drugačije lice, tamniju ravniju kosu te je pažnju plijenila u svjetlucavoj crnoj dekoltiranoj haljini. Ciara je ujedno izvodila pjesmu Michaela Jacksona 'Got Me Good'. Pjevačica Jordin Sparks bila je u sličnom tamnom izdanju, dok je malo boje donijela Kelly Rowland čija je haljina otkrila njezine duge vitke noge. Jordin i Kelly izvodile su popularne hitove legendarnih pjevačica Whitney Houston i Donne Summer koje su nas napustile ove godine.

Djevojka slavnog glumca Georgea Clooneya, Stacy Keibler pojavila se u seksi crnoj odijelu – kožnim hlačama i i sakou ispod kojeg nije ništa nosila. 20-godišnja Miley Cyrus je bila zadužena za malo provokacije, kako na crvenom tepihu tako i na sceni gdje je otpjevala hit Billy Idola 'Rebel Yell'. Demi Lovato izgledala je nešto starije s tamnijom kosom i jednostavnom haljinom.

Koja pjevačica se pokazala u najboljem svijetlu, a koja baš nije zasjala?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS