Tom Cruise u problemima

Skandal u Hollywoodu: Žestok odgovor moćnih scijentologa

showbuzz DNEVNIK.hr

Sve tajne uskoro će biti vani...

Dokumentarni film Alexa Gibneyja 'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' premijerno se prikazuje na Sundance Film festivalu, a odmah je podigao veliku prašinu.

Napokon otkriven PRAVI razlog razvoda slavnog para

Ovaj dokumentarac otkriva pravu istinu o Scijentološkoj crkvi, a bazira se na istoimenoj knjizi Lawrencea Wrighta. Također otkriva vrlo zanimljive činjenice o nekim od poznatih scijentologa, poput slavnog glumca Toma Cruisea, a govori i o navodnom fizičkom kažnjavanju članova crkve i upitnim postupcima njihova čelnika Davida Miscavigea.

No, sada se oglasila i sama Scijentološka crkva koja je objavila priopćenje u kojem negira navedene navode.

'Crkva je dokumentirala dokaze iz kojih se vidi da su optužbe iznesene u Gibneyjevom filmu čista laž. Gibney je očigledno profesionalni anti-scijentolog, koji zarađuje za život tako što plasira lažne tvrdnje. Iako je crkva više puta pokušala stupiti u kontakt s Gibneyjem i ljudima iz HBO-a, a sve u cilju pružanja pravih informacija, oni se nijednom nisu odazvali na naše zahtjeve. Imamo bar 25 ljudi koji su bili spremni govoriti u njihovom filmu, sa željom da se čuje i druga strana. Nismo htjeli poseban tretman, samo fer tretman', stoji u priopćenju, a objavio ga je portal Salon.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS