Ružna gesta slavnog glumca

Schwarzenegger pokušava zastrašiti suprugu

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon 25 godina braka od supruge Marije razišao se Arnold Schwarzenegger i tom 'prigodom' počastio je riječima: 'Ja imam novac, moć, avion i ja ću imati naše zajedničke prijatelje'.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz !

Glumac je pokušao zastrašiti suprugu tvrdnjama da će ostati bez svega ako se razvedu. Prije nego su se razišli, kad je Maria Shriver doznala da Arnold Schwarzenegger ima 14-godišnje dijete s kućnom pomoćnicom Mildred Patricijom Baenom, glumac je zaprijetio supruzi da će si pronaći dvadesetogodišnju slatkicu ako mu ne oprosti.

>> Nikako ne propustite najgluplje izjave poznatih!

Hollywoodski snagator navodno je odbio ići u bračno savjetovalište te je rekao susjedu da može živjeti i bez Marije. 'Ako stvari se ispadnu OK s Marijom, naći ću si 20-godišnji slatkicu', samouvjereno je Schwarzenegger rekao susjedu, prenosi magazin Newsweek.

>> Arnold provozao sinove u svom metalnom ljubimcu

Prema susjedovim riječima, 65-godišnji glumac nije mogao shvatiti zašto mu Shriver, s kojom ima četvero djece, jednostavno ne može oprostiti nevjeru. 'Arnold je potpuno drugačija osoba od Marije. Ne zanimaju ga njena bol i njeni problemi', rekao je susjed.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS