još su bliske

Slavne prijateljice nakon dva desetljeća ponovno u klinču, za seksi poljubac dobile su i nagradu

Selma Blair (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Selma Blair i Sarah Michelle Gellar upoznale su se na snimanju filma "Okrutne namjere", a do danas su ostale bliske prijateljice.

Glumice Sarah Michelle Gellar i Selma Blair nekoliko su puta posljednjih dana svoje prijateljstvo proslavile poljupcem, a ovoga puta povod je nešto drugačiji. 43-godišnja Gellar podijelila je na Instagramu fotografiju na kojoj joj je kolegica Blair dala pusu preko zaštitne maske.

"Dobila sam svoj poljubac", napisala je slavna glumica koja je sa svojom prijateljicom prije 21 godinu glumila u poznatom filmu "Okrutne namjere". Upravo na snimanju tog filma djevojke su se i upoznale, a do danas su ostale bliske. Blair, koja se inače bori s multiplom sklerozom, istaknula je u nekoliko intervjua da je Sarah Michelle Gellar jedna od prijateljica na koju se uvijek može osloniti.

U "Okrutnim namjerama" Selma je utjelovila Cecile Caldwell, dok je Sarah glumila Kathryn Merteuil. Njihov poljubac iz "Okrutnih namjera" dobio je i MTV Movie nagradu za najbolji filmski poljubac.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS