Svi ga vole

I Hollywood obožava našeg kapetana: Zvijezda serije "Seks i grad" obratila se Luki Modriću na Instagramu

Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je srca brojnih holivudskih zvijezda.

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je srca brojnih holivudskih zvijezda.

Iako su naši dečki osvojili srca ljudi diljem svijeta, čestitkama za žestoku borbu u finalu te srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji pridružile su se i brojne holivudske zvijezde A-liste.

Među njima je i glumica Sarah Jessica Parker koja je domaćoj, ali i svjetskoj publici najpoznatija po ulozi spisateljice Carrie Bradshaw u megapopularnoj seriji "Seks i grad" , i koja je nakon jučerašnje utakmice na svom Instagram profilu objavila fotografiju našeg kapetana Luke Modrića koji je proglašen i najboljim igračem prvenstva.

Na fotografiji Luka pozira s prestižnom Zlatnom loptom, a Sarah je ispod fotografije kratko napisala. "Čestitke gospodo! Uživala sam upoznati vas i to sve zahvaljujući mom sinu. Obojica ste unijeli puno uzbuđenja u naš dom ovih posljednjih dana otkad traje Svjetsko prvenstvo."

Oglasio se i glumac Russel Crowe koji je o Hrvatskoj već pisao na svom Twitter profilu nakon velike pobjede nad Engleskom. "Čestitke Francuskoj. Loša sreća, Hrvatska", napisao je u kratkom statusu. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS