zablistala na crvenom tepihu!

Glamurozno izdanje manekenke iz Sarajeva privuklo je brojne poglede, haljina s dubokim dekolteom i prorezom na nozi sve je ostavila bez daha!

Sarah Čerkez - 1 Armin Durgut/Pixsell 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sarah Čerkez mamila je brojne poglede u očaravajućoj haljini u Sarajevu, svojim izdanjem privukla je pozornost svih prisutnih.

Regionalne zvijezde prošetale su crvenim tepihom zadnjeg dana 30. Sarajevo Film Festivala, a među njima našla se i bosanskohercegovačka manekenka Sarah Čerkez.

Na crvenom tepihu privukla je brojne poglede u glamuroznoj plavoj haljini u kojoj je izgledala poput dive. 

Haljinu je krasio duboki dekolte sa spuštenim naramenicama i prorezom na nozi, a manekenka je cijelu modnu kombinaciju upotpunila srebrnim potpeticama.

36-godišnja Sarah ostavrila je suradnje sa svjetskim modnim kućama poput Alexandra McQueena i Dolce & Gabbana te je vlasnica umjetničke galerije. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević zaplesala s kćerkicom u naručju pa otkrila tri razloga za slavlje u njezinu domu!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Justin i Hailey Bieber postali su roditelji! Pjevač je jedva dočekao podijeliti vijesti, a otkrili su i slatko ime prinove

Povezana vijest Celebrity Najpoznatiji James Bond prodaje svoju velebnu vilu u Malibuu, za nju traži čak 91 milijun eura, zavirite u unutrašnjost!

Povezana vijest Celebrity Jedna od najzgodnijih manekenki na svijetu viđena je u neprepoznatljivom izdanju, ni najvjerniji fanovi nisu pogodili o kome je riječ!

Povezana vijest inMagazin Milica iz Kumova progovorila je o novom partneru s kojim trenutačno održava vezu na daljinu: "Virtualna mi je podrška..."

Povezana vijest Celebrity Mlada glumica očarala je pojavom na crvenom tepihu u Sarajevu, spoj čipke i elegancije za nju je bio pun pogodak!

Povezana vijest Celebrity Srpski folker izdvojio je malo bogatstvo za luksuznu nekretninu u Dominikani, zavirite u raskošno imanje koje oduzima dah!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS