Pa wow!

Sandra Perković nikad zgodnija: S ovom frizurom još je nismo vidjeli, a i našminkana je tip-top!

showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj je imala dugu pletenicu, koja joj odlično stoji!

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) na Instagramu se pohvalila fotkom s jednog snimanja, a malo kome je promaknuo njezin blistavi izgled. Perković je kosu imala svezanu u visoku i dugu pletenicu, a s takvim imidžem je rijetko kada imamo priliku vidjeti.

Stil je upotpunila naušnicama, ogrlicom, prstenjem i besprijekornim make-upom, a dobila je redom samo komplimente. "Predobra", "Wow, super", "Uh la la", samo su neki od komentara koje su pisali njezini pratitelji.

Prije samo nekoliko dana Sandra je sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem uživala na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji te je objavljivala fotke u kupaćim kostimima.

Nakon što je sve rastopila romantičnom fotkom poljupca uz zalazak sunca, pratitelje na Instagramu počastila je još jednim pogledom na njezino isklesano i preplanulo tijelo u badiću.

"Život je kao džungla, ako niste jaki, netko će vas pojesti", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu životinjskog i cvjetnog uzorka, s izrezom koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake.

Inače, Sandra i Edis su u dugogodišnjoj vezi, a upoznali su se 2012. te je godinu dana kasnije on postao njezin trener.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS