U zlatnom bikiniju!

Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

Sandra Perković DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sandra Perković već neko vrijeme odmara na egzotičnoj lokaciji, a sada je na svojem Instagramu otkrila i s kim je otputovala tamo.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) u pauzi od treninga i natjecanja počastila se odmorom na egzotičnoj lokaciji.

Iako ne otkriva gdje je otputovala, na Instagramu redovito dijeli svoje fotografije u badićima, a sada je objavila i jednu na kojoj pozira na plaži s čašom pjenušca u ruci.

"U savršenom svijetu svatko bi svaki dan popio čašu pjenušca", napisala je uz fotku na kojoj nosi zlatni bikini, a iako je visoki donji dio prekrio njezine isklesane trbušnjake, za svoj je izgled svejedno dobila same komplimente.

"Wow", "Top", "Ljepotica", pisali su joj oduševljeni obožavatelji uz emotikone vatre i zaljubljene smajliće, a fotka je skupila i na tisuće lajkova.

Sandra je u svojim pričama na Instagramu otkrila i da joj društvo na odmoru pravi njezin dugogodišnji dečko i trener Edis Elkasević te je objavila njihovu romantičnu fotku, a tamo se pohvalila i kako izgleda u vrućim hlačicama. Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Sandra i Edis upoznali su se 2012. i godinu dana kasnije on je postao njezin trener. Edis je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS