Najbolje zarađuje...

50-godišnjakinja koja vlada Hollywoodom: pobijedila duplo mlađe!

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica koja se proslavila ulogama djevojke iz susjedstva, za 50. rođendan dobila je najbolji poklon

Sandra Bullock ovog tjedna zauzela je prvo mjesto liste glumica koje najbolje zarađuju, s više od 51 milijuna dolara pospremljenog na račun.

Poslovne novine Forbes tako su objavile svoju godišnju listu na kojoj je Sandra kraljica, a u stopu ju prate Jennifer Lawrence i Jennifer Aniston.

Bullock je u 2013. imala dva filma - komediju Specijalne agentice (The Heat) i Gravitaciju (Gravity), film ovjenčan sa čak sedam Oscara, od kojeg je dobila i veći dio zarade.

Gravitacija, u kojoj je Sandrinog partnera glumio George Clooney, je 2013. godine zaradila 716 milijuna dolara u cijelom svijetu, dok joj je partnerica u Specijalnim agenticama bila komičarka Melissa McCarthy.

Jennifer Lawrence, 23, zaradila je 34 milijuna dolara novim nastavkom serijala Igre Gladi: Plamen (Hunger Games) te filmom Američki varalice (American Hustle). 

Jennifer Aniston svoju zaradu duguje većim dijelom serijalu Prijatelji koji još uvijek donosi novac, ali i kampanjama koje snima za kozmetički brend Aveeno. U 2013. godini također je imala dva filma - Mi smo Milleri i Kako se riješiti šefa? (Horrible Bosses). 

Na četvrtom mjestu je Gwyneth Paltrow sa tek 19 milijuna dolara, a bogatu petorku zatvaraju Cameron Diaz i Angelina Jolie.

Glumice koje zauzimaju prvih deset mjesta su zbrojeno zaradile 226 milijuna dolara, dok su njihovi muški partneri utržili skoro duplo - 419 milijuna.

Od ovih šest cura, tek dvije su brinete, a kad pogledate koliko zarađuju njihovi muški kolege, čini se kako ni u Hollywoodu nema ravnopravnosti!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS