Želi novac

Striptizeta koja je trovala bogate muškarce planirati tužiti Lopez i producente njezinog novog filma

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Film "Prevarantice s Wall Streeta" kino je hit s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi.

Novi film slavne latino-dive Jennifer Lopez hara kino blagajnama.

Riječ je o filmu "Prevarantice s Wall Streeta" koji prati živote ženske kriminalne skupine koja je drogirala i pljačkala bogate muškarce u New Yorku.

50-godišnja Jennifer Lopez ima glavnu ulogu, a uz nju svakako najpoznatije ime koje se pojavljuje na velikom platnu jest reperica Cardi B koja je i sama počela karijeru kao striptizeta iz Bronxa.

Zarada filma prešla je 70 milijuna dolara u prvom tjednu prikazivanja, a producentima se sada javila striptizeta Samantha Barbash koja je poslužila kao inspiraciju za novu ulogu slavne J.Lo.

Samantha tvrdi kako je Jenniferina uloga u potpunosti inspirirana njezinim životom te smatra kako za to nije dobila pravednu novčanu naknadu.

Ona je prije 2 godine priznala krivnju i glavnu ulogu u trovanju bogatih muškaraca u New Yorku od strane ženske bande koja osvaja publiku diljem svijeta.

Nagađa se i kako je Jennifer toliko oduševila filmsku struku da joj slijedi nominacija za Oscar, dok Samantha zasad samo prijeti producentima tužbom. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Samozatajna supruga "hajdukovca na posudbi" ne skriva sreću zbog povratka u rodni Split

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS