Ona ne stari

Zanosna Salma uživa na odmoru sa suprugom koji joj je 2011. godine priuštio skandal

Salma Hayek (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Meksička glumica Salma Hayek mami uzdahe od davne 1988. godine otkad traje njezina karijera.

Tek su joj 52 godine.

Meksička glumica Salma Hayek mami uzdahe od davne 1988. godine otkad traje njezina karijera, a osim prelijepim licem, glumica se može pohvaliti i zanosnim oblinama kojima se dive oba spola.

Unatoč činjenici da je u šestom desetljeću, Salmi baš nitko ne može osporiti besprijekorni izgled kojim se posljednjih dana uveliko hvali na Instagramu na kojem ju prate milijuni obožavatelji.

Kao i većina zvijezda A-liste i Salma je s obitelji siječanj dočekala u toplijim krajevima iz kojih redovito objavljuje fotografije u bikiniju pokazajući kako joj godine ne mogu apsolutno ništa. A nakon niza fotografija u kupaćem, zanosna Meksikanka objavila je i video na kojem uživa u kadi na nepoznatoj lokaciji iz snova, čime je dodatno oduševila obožavatelje koji su ju zasuli komplimentima.

Glumica je na odmor otišla s obitelji, suprugom Françoisom-Henrijem Pinaultom te kćeri Valentinom Palomom.

Podsjetimo, par je svoje jedino dijete dobio 2007. godine, a iste godine Salma je potvrdila zaruke s vlasnikom uspješne Kering kompanije koja ispod sebe ima luksuzne modne kuće, kao što su Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga, Saint Laurent Paris i Brioni. Romantično vjenčanje prvo je održano na Valentinovo 2009. godine u Parizu, a zatim i u Veneciji.

Sreću para nije pokvarila niti tužba bivšeg supermodela Linde Evangeliste iz 2011. godine, u kojoj je tvrdila kako poduzetnik ne želi priznati njihova sina Augustina Jamesa koji je rođen u listopadu 2006. Iako je milijarder opovrgnuo da je on otac dječaka, na kraju se ipak nagodio s Lindom, a Salma nikada nije željela komentirati napise i slučaj. Ipak, on sam je kasnije priznao kako je znao da je on otac djeteta, ali i da je od bivše partnerice tražio da pobaci.

Za par se svih ovih godina nije vezao niti jedan drugi skandal, a čini se kako je njihova ljubav s godinama samo sve jača te glumici itekako godi, jer izgleda bolje no ikad. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Od Meghan Markle odlazi još jedna važna suradnica nakon samo 6 mjeseci rada, princ Harry očajan

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Bosanka koja je zaludila Hrvate! Kada ona ispliva iz vode, muškarcima zastane dah

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Nakon 32 godine braka: Iznenada preminula supruga legendarnog holivudskog glumca

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS