Šokirana i tužna

Salma Hayek iz Rovinja poslala emotivnu poruku nakon vatrene buktinje koja je progutala simbol Pariza

Salma Hayek (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Salma Hayek, koja trenutačno u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard", na Instagramu je objavila dirljivu objavu posvećenu Notre-Dameu.

Prizori požara koji guta simbol Pariza, katedralu Notre-Dame obišli su svijet, a glumica Salma Hayek oglasila se na svojim društvenim mrežama potresnom porukom. 

Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj se vidi da Notre-Dame gori i napisala da je "duboko šokirana i rastužena prizorom Notre-Dame koja se pretvara u dim. Volim te, Pariz", zaključila je glumica. 

Salma se 2009. udala za svog sadašnjeg supruga Francoisa-Hanria Pinaulta u neposrednoj blizini pariške katedrale, a par i stanuje u istoj četvrti. Salma i njezin suprug, multimilijarder, odlučili su donirati 100 milijuna eura za renovaciju spaljene crkve. Čini se da je uspješni par ovu tragediju doista jako teško primio te žele aktivno sudjelovati u obnovi 850 godina stare kulturne znamenitosti. 

"Moj otac i ja odlučili smo izdvojiti 100 milijuna eura i sudjelovati u rekonstrukciji Notre-Damea", napisao je Pinault u izjavi za medije.

Zanimljivo je i da je jedna od Salminih najpoznatijih uloga ona ciganke Esmeralde u filmu "Zvonar crkve Notre-Dame".

Salma u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard", a s njom su i kolege Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson, s kojima radi na nastavku holivudske uspješnice. Nakon završetka snimanja u Rovinju, koji glumi Amalfijsku obalu, set će se preseliti u Zagreb. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Milijarder i suprug slavne glumice donirat će nevjerojatnu svotu za obnovu izgorjele pariške katedrale

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Supruga Matea Kovačića svjedočila tragediji: Objavila fotografiju Notre-Damea u plamenu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS