A i dekolte je tu!

Latino ljepotica jednom fotkom pokazala da prkosi vremenu, a to su zaključili i njezini fanovi: "Ti si kao vino, s godinama sve bolja"

showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek je počastila obožavatelje novom fotografijom u bikiniju, a komplimenti na račun njezine ljepote ni ovog puta nisu izostali.

Holivudska glumica Salma Hayek objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi da uživa punim plućima dok se opušta u morskom plićaku.

55-godišnja Salma podijelila je zanosnu fotografiju na kojoj nosi plavi bikini, a njezin bujni dekolte se i ovaj put našao u prvom planu.

"Ako ste zaboravili donijeti novogodišnje odluke, siječanj još traje. Ja sam svoje donijela, ali dodajem ovo popisu", napisala je lijepa glumica iz objavu.

"Moja velika ljubav", "Uvijek predivna", "Zauvijek naljepša", "Jako, jako zgodna", "Savršenstvo", "Ti si kao vino, s godinama izgledaš sve bolje", "Kakva kraljica", "I ja želim ovo", "Najsavršenija žena na svijetu", nahvalili su je njezini obožavatelji.

Salma je svoju glumačku karijeru započela krajem osamdesetih, kada je u rodnom Meksiku dobila ulogu u telenoveli "Teresa", a Hollywood je osvojila 1995. u filmu "Desperado" te je nedavno dobila i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Zadnji film koji je snimila je "House of Gucci", u kojem glumi prijateljicu zloglasne Patrizije Reggiani, Giuseppinu Auriemmu.

Od 2009. godine je u braku s francuskim milijarderom Henrijem Pinaultom, a zajedno imaju 14-godišnju kći Valentinu.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Danijela Martinović otkrila tko joj je pomogao u teškom periodu: "Utjeha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS