Ubojite obline

Iskri na holivudskom setu u Rovinju: Salma se dobro utegnula, a Samuel ju je bome čvrsto primio!

Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Samuel L. Jackson u Rovinju je na setu holivudskog filma čvrsto zagrlio svoju kolegicu Salmu Hayek, a jasno nam je i zašto. Salma svojim izgledom oduševljava.

Nove fotografije sa snimanja holivudskog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" pokazuju kako se dobro glumački kolege slažu. 

Samuel L. Jackson tako je za potrebe snimanja žestoko obgrlio glumačku divu Salmu Hayek, koja je za tu prigodu bila utegnuta u crni lateks kombinezon koji je savršeno istaknuo sve njene obline. 

Da se dobro zabavljaju na snimanju u Rovinju, glumci su već dokazali svojim objavama na društvenim mrežama. Divili su se ljepotama Rovinja, kao i uživali u lokalnim hrvatskim proizvodima. 

Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson velike su glumačke ličnosti koje trenutno u Rovinju, koji "glumi" talijansku Amalfi obalu, snimaju nastavak filmske uspješnice, a očekuje se da će se uskoro preseliti u Zagreb te tamo snimati na lokacijama Muzeja Mimara i školskom igralištu Klaićeve ulice.

Crno latekst izdanje Salme Hayek tek je posljednja provokativna fotografija lijepe glumice, jer je svoje obožavatelje već počastila s nekoliko koje mame uzdahe, a snimljene su upravo u Rovinju.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Hrvatski reprezentativac raznježio obožavatelje najnovijom fotkom na Instagramu: "Svaka čast majstore!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS