Tragična sudbina

Šaban Šaulić spremao se za veliko slavlje, ali je stravična nesreća sve spriječila i zavila njegovu obitelj u crno

Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Šaban Šaulić preminuo je u nedjelju u stravičnoj prometnoj nesreći u Njemačkoj.

Preminuli Šaban Šaulić iza sebe je ostavio troje djece - kćeri Ildu i Sanelu te sina Mihajla. Sanela i Mihajlo odmah nakon što su u nedjelju čuli za nesreću zaputili su se prvim avionom iz Beograda za Njemačku.

Obitelj Šaulić nije mogla ni naslutiti da će samo nekoliko dana prije velikog slavlja koje su pripremali njihov dom biti zavijen u crno, piše srpski Blic. Naime, Šaban je ovog četvrtka, 21. veljače, s obitelji trebao obilježiti rođendan starije kćeri Sanele.

Šaban je osim kao vrstan glazbenik, bio poznat i kao obiteljski čovjek, jako vezan za suprugu Gordanu, djecu i unuke.

''Mislim da je čovjek bez obitelji, djece, unuka, nesretan čovjek. A ja sve to imam i to je velika sreća. Još samo da dočekam da oženim sina jer mi je jedina neostvarena želja da zapjevam na njegovoj svadbi i igram se s njegovom djecom. Ništa bolje i više ne bih poželio, i baš ništa od toga kako se odvijao moj život i moja karijera ne bih mijenjao jer sam ostvaren i sretan čovjek. Nisam netko tko boluje od kula i gradova. Supruga, djeca i unuci su mi sve. Sve je onako kako je Bog rekao, i ja sam zadovoljan i zahvalan", rekao je on u jednom od posljednjih intervjua.

Njegova kći sanela ima dvoje djece - sina Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku s Ivanom Adžićem, i kćer Unu, koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK-a Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.

Šaban Šaulić poginuo je u nedjelju u prometnoj nesreći u Njemačkoj.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Pojavila se snimka Šabana Šaulića samo tri sata pred smrt. Kolege u šoku

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nevjerojatan život tragično preminulog kralja narodne glazbe: Već je jednom prevario smrt, ali doktori su ga tada spasili

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Šaban Šaulić poginuo u Njemačkoj! Otkriveni detalji teške nesreće

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS