Zbogom legendo

Šaban Šaulić poginuo u Njemačkoj! Otkriveni detalji teške nesreće

Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Napustio nas je Šaban Šaulić.

Narodni pjevač Šaban Šaulić imao je veću prometnu nesreću u Njemačkoj, no detalji nereće još se ne znaju.

Bata Mirković, zet Šabana Šaulića potvrdio je za Novosti  da je pjevač poginuo.

Pjevač je automobilom išao prema aerodromu kada se nesreća dogodila.

Nesreća se dogodila u okolini Bilefeldau sjeverozapadnom djelu Njemačke, u kojem je pjevač nastupao, a u vozilu je bio s vozačem i kumom. Prebačen je u bolnicu no nažalost nije preživio.

Uzrok nesreće je alkoholizirano stanje kod vozača drugog vozila koji pritom nije imao niti vozačku dozvolu, prenose njemački mediji.

Naime vozač Mazde udario je u Seat u kojem je bio Šaban te je tada njihov auto udario u prepreke koje su se našle na cesti gdje su bili radovi.

"S velikim bolom i neizmjernom tugom obavještavamo vas da je danas prestalo kucati veliko srce i da je utihnuo najljepši glas regije kada nas je napustio suprug, otac, djed, kum i prijatelj Šaban Šaulić. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pjesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umjetnik, neponovljivi pjevač ali prije svega divan čovjek! Obitelj Šaulić se zahvaljuje svima na izrazima sućuti i molimo javnost da i u ovim teškim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana", stoji u propćenju obitelji Šaulić koje su poslali srpskim medijima.

Šaban Šaulić je popularni srpski pjevač narodne glazbe. U tijeku bogate karijere od publike i od medija dobio je nadimak "kralj narodne glazbe''. Njegove pjesme ''Dođi da ostarimo zajedno'' i ''Dva galeba bela'' smatraju se najboljim ikad otpjevanim narodnim pjesmama.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Pojavila se snimka Šabana Šaulića samo tri sata pred smrt. Kolege u šoku

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nevjerojatan život tragično preminulog kralja narodne glazbe: Već je jednom prevario smrt, ali doktori su ga tada spasili

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Ovo su pjesme po kojima ćemo pamtiti Šabana Šaulića, kralja narodne glazbe

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Ljudi tvrde da Hrvatska šalje plagijat na Eurosong! Je li ovo znao Roko Blažević?

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Pronašli smo snimku Roka Blaževića kada je imao 11 godina! Nećete vjerovati što je govorio
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS