Emotivna ispovijest

Moćna Ruskinja koja uspjehom fascinira svijet šokirala objavom: ''Rekli su mi da imam 7 mjeseci života''

showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslava Duma prije nekoliko godina nametnula se kao jedno od najvažnijih imena u svijetu mode i biznisa. Njezina iskrena objava o zdravstvenom stanju sve je šokirala.

Miroslava Duma javnosti je poznata kao poduzetnica, modna ikona i majka troje djece. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom kada je, kad je imala samo 26 godina, pokrenula medijsku platformu i izgradila digitalno carstvo. Ova uspješna 34-godišnjakinja šokirala je zadnjom objavom na Instagramu u kojoj je otkrila kroz što je sve prolazila posljednjih mjeseci.

Naime, kako je objasnila, liječnici su joj ranije ove godine dijagnosticirali rijetku plućnu bolest i prognozirali da ima samo sedam mjeseci života.

''Bilo je to zastrašujuće čuti, ali gledajući unazad, shvaćam da su protekli mjeseci oporavka možda bili najsretniji u mom životu. Odjednom sam prestala trčati, shvatila sam koliko volim život i koliko želim ostati ovdje, s ljudima koje volim. Prvu put u životu vidjela sam plavo nebo i budim se sretna jer imam još taj jedan dan života. Ne tražim više od toga'', započela je svoju dirljivu objavu jedna od vodećih poslovnih žena u digitalnim medijima. 

Dodala je da je cijeli svoj život trčala za odobravanjem i lajkovima, i u stvarnom i u virtualnom svijetu, ne shvaćajući da prvo mora zavoljeti samu sebe.

''Godine samokritike, dijeta, godine emocionalnog, mentalnog i fizičkog pritiska potpuno su uništile moj imunološki sustav, toliko da sam se nasmrt razboljela. No sada shvaćam da su ti mjeseci ujedno bili i najkreativniji u moje 34 godine života. Moj današnji uspjeh ne mjeri se vanjskim pokazateljima, već onim unutrašnjim. To se mjeri mojim zdravljem i zdravljem ljudi koje volim. Taj moj uspjeh mjeri se načinom na koji odlučim pridonijeti svijetu'', zaključila je Miroslava, koja posljednjih godina fascinira svojim poslovnim uspjehom. 

Kako je objasnila, u posljednje dvije godine doživjela je niz situacija koje su se činile nadrealnima, kao što je pogreška koju je učinio njezin odvjetnik, a koja ju je dovela do rane dijagnoze.

''To mi je dalo šansu za život. Svuda sam vidjela znakove, kao da mi netko poručuje - ne odustaj. I dalje slijedim svoj veliki san i iskreno vjerujem da on može spasiti planet. Bez obzira na sve i usprkos svemu. Nadam se da ću vam jednog dana moći pričati o tome. I najvažnije od svega - hvala svim divnim ljudima u mom životu, volim vas svim srcem'', napisala je na kraju.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS