preslatki trenuci

Suprug Blanke Vlašić pokazao kako provodi vrijeme sa sinčićem Mondom, svi komentiraju da je tatina kopija!

Ruben van Gucht - 1 Ruben van Gucht/Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Ruben Van Gucht podijelio je preslatke prizore sa sinčićem Mondom, a iako Blanka Vlašić nije na fotografiji, on je u opisu otkrio da je upravo ona zabilježila taj trenutak.

Belgijski novinar Ruben Van Gucht, suprug Blanke Vlašić, na Instagramu je podijelio kako provodi slobodne trenutke sa sinčićem Mondom.

Naime, Blanka je uhvatila trenutak svog supruga dok je učio sina voziti bicikl pored plaže u Splitu.

"Na Mondo-dužnosti", napisao je u opisu objave.

Brojni korisnici Instagrama odmah su pohrlili u komentare, a neki od njih uočili su veliku sličnost između oca i sina.

"Tako je narastao", "Plava kosa baš kao tatina", "Plava kopija", "Slatko", "Uživajte u zajedničkom odmoru", "Lijepa slika s Mondom, plavim kao tata", pisali su pratitelji.

Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a dotad se nije znalo ni da su u vezi. Uz fotografije s vjenčanja, koje je Blanka tada podijelila na Instagramu, otkrili su i da će dobiti dijete, a Mondo je na svijet stigao u studenom 2022. godine, i to baš na Blankin 39. rođendan.

Podsjećamo, Ruben je nedavno bio u centru medijske pozornosti nakon što je na jednom od njegovih uključenja uživo uočena ženska noga na krevetu. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tijelo žene koju zovu boginjom ljepote nadmašilo je sva očekivanja, nitko ne vjeruje da ovako izgleda na pragu pedesete!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ivana Knoll u crnom grudnjaku počastila pratitelje za svoj rođendan, pokazala je i što je dobila na poklon!

Povezana vijest inMagazin Naša glumica o borbi s ADHD-om u trudnoći: ''Tražila sam pomoć na razne načine...''

Povezana vijest Celebrity Minea povodom važnog dana otvorila dušu u emotivnoj objavi: "Rasplakala sam se već nekoliko puta..."

Povezana vijest inMagazin Kad se dive s crvenih tepiha pretvore u vrijedne domaćice! Bojana oprala prozore, Seve ispekla krumpirušu: ''Što ste mislili, da ja ne znam ni jaja ispeći?''

Povezana vijest Celebrity Oglasio se Sergej Trifunović nakon uhićenja u Hrvatskoj: "Možete li me razmijeniti za Severinu?

Povezana vijest Celebrity Mostarski slavuj za kojim žene luduju najavio je i treći koncert u Lisinskom: "Time se mogu pohvaliti i najveće zvijezde..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS