skrivaju privatni život

Oskarovac i zaručnica nikada nisu potvrdili da čekaju dijete, no ona više ne može sakriti trudnički trbuščić

Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Rooney Mara i Joaquin Phoenix zaručili su se prošle godine, a u svibnju su procurile vijesti da čekaju svoje prvo dijete.

Vijest da čeka dijete sa svojim zaručnikom svijetom se proširila još u svibnju ove godine, no glumica Rooney Mara još uvijek nije službeno potvrdila da je trudna. Fotografi su je uhvatili u šetnji Los Angelesom, a 35-godišnja glumica bila je u širokoj tamnoj odjeći te je velikom torbom skrivala trbuh.

Lice je prekrila zaštitnom maskom, no paparazzi je nisu zaobišli. Prema pisanju američkih medija, Mara je u drugom tromjesečju trudnoće te trbuščić više ne može sakriti.

Glumica je u vezi s Oskarovcem Joaquinom Phoenixom, a par se zaručio u srpnju prošle godine. Prvi zajednički projekt bio im je film "Ona" 2013. godine, no vezu su započeli tri godine kasnije. Početkom 2017. godine pojavili su se prvi put kao par u javnosti, i to na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Phoenix je kasnije novinarima potvrdio kako žive zajedno u kvartu Hollywood Hills u Los Angelesu, no ne žele previše govoriti javno o svom privatnom životu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS